tirsdag 12. april 2011

ich bin ein berliner


motiv nr.52 "lebensaufgabe", tom bäcker
sa kennedy for snart femti år siden. vi har også vært en tur i berlin. vår første tur til berlin. og berlin er nå en av våre absolutte europabyfavoritter. vi bodde i prenzlauer berg - et avslappet, uformelt og kaféfylt område. helt perfekt.

målet med turen? avslapping, bursdagsfeiring, øl, kunstkjøping. og vi gikk. og gikk. drakk en hefe weisse. og gikk litt til. galleriene dukket opp på rekke og rad i mitte. men vi fant ingenting. ikke et eneste bilde likte vi. inntil den dagen vi skulle reise hjem. på leting etter en frokostbar kom vi over fotografen tom bäckers galleri a point of view. en autodidakt kunstner med blikk for motiver og farger. vi liker serien kunstraum - en serie bilder tatt i gallerier. paletten, motivene, blikket, størrelsen. vi tok med oss hjem to trapper i formatene 60x90/90x60:

hinab (nedover), tom bäcker

hinauf (oppover), tom bäcker
passepartout eller ikke passepartout? det er spørsmålet. vi får se hva vi ender opp med. vi gleder oss uansett til bildene er innrammet og kommer seg opp på veggen vår. også gleder vi oss til neste berlin-tur.

auf wiedersehen!

alle bildene er hentet fra tom bäckers hjemmeside a-point-of-view.de eller nettbutikken http://de.dawanda.com/.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar