mandag 26. juli 2010

prosjekt II - badene

vi har to bad i huset. begge er på 5 kvm og er det andre pågående prosjektet vårt. bygd i 1990 like før våtromsnormen kom, mangler de membran, rør-i-rør og effektiv utlufting. badene er i deilige farger - det ene lys lilla og det andre i sort/grått med konkylier langs gulvet. sånn kan det gå når man følger årets trender. kanskje vi tenker det samme om våre valg om 20 år. hvem vet.

smaken av badene? fargemessig holder vi oss til behagelig rolige farger, skjønt vi har vært gjennom alt fra oransje (selvsagt) til turkis, blått grønt og brunt. men havner altså opp med toner av hvitt og grått/beige:
vi beholder planløsningen i begge badene. på det ene badet blir det dermed toalett, servant og dusjsone. nytt blir det med innebygd sisterne (hurra), dobbeldusj og knappefliser. knappeflisene er fra höganäs og er stilige synes vi. i kombinasjon med lys grå kvadratiske gulvfliser og rektangulære hvite veggfliser blir det mojofølelse på badet:
i det andre badet har vi toalett, servant og badekar. nytt her blir innebygd sisterne(hurra) og innkledt badekar (hurra). og mosaikkflis på veggene. vi beholder fargetonene, men går for en firkantig følelse. kanskje nettopp det man trenger når man står opp om morgenen? be there, or be squared. en stilig moasikkflis i perlegrå sjatteringer kombinert med kvadratisk gulvflis i mellomgrått og rektangulære hvite fliser på veggene. også her har vi hentet mye fra höganäs. o'deilige bad:alle flisene er matte. gulvflisene er sjatterte (praktisk). veggflisene er ensfarget hvit. med to bad og 60 kvm paneltak i stue og soveromsgang å male, tar vi nå ferie. huset er i håndtverkernes hender inntil videre. oppdatering av arbeidet kommer.

badene i dag:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar