torsdag 29. juli 2010

prosjekt bryllup

det er knappe tre uker igjen til giftemål og fest tre dager til ende. vi har diskutert, bestemt oss, ombestemt oss og diskutert igjen. hvilken farge skal invitasjonene være? hvordan skal designet se ut? hvilken farge skal blomstene ha? og lysene? hvor mange retter skal vi servere? hvilke viner skal vi ha? hvordan skal vielsen være? dj eller levende musikk? kjole? dress? hva skal vi danse valsen til? hvem skal sitte sammen med tante vera?

smaken av mojo?

menyen kan vi jo ikke avsløre her, men vinvalget har vært en hyggelig affære. mange kvelder med deilig mat og utprøving av mange ulike forslag. vinmonopolet og vår vinelskende onkel mac har vært til stor hjelp. bryllupsganene skal leskes med italiensk fra begynnelse til slutt. vi starter gildet med en casabianca prosecco de valdobbiadene (brut), deretter går vi over på en corte giara valpolicella ripasso 2008 og avslutter med deilige søte saracco moscatio d'asti 2009. en italiensk vals gjennom et fransk måltid.

blomstene blir av enkleste slaget. hvite roser fra ende til annen. klassisk, enkelt og minimalt og passer godt med et 60-tallsgrønt design på invitasjoner, bordkort og servietter. mer er det ikke å si før den store dagen kommer og går. vi gleder seg storveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar