onsdag 13. oktober 2010

lampefeber

mojo har hatt runddag og innflytningsfest i huset. mange gode venner, prosecco, tapas og en flaske farlig 70 % absinthe (ikke smaken av mojo) gjorde kvelden uforglemmelig.

det samme gjelder gavebordet. på gavebordet ligger mange deilige oljer og krydderier fra oliviers&co, eksklusiv balsamicoeddik, italiensk rotari-sprudlevann, en deilig amarone og vino nobile di montepluciano, familiekokeboken av gausdal og alfsen og mye annet deilig som skal gjøre mørke høstdager litt lysere.


det vanket også litt penger i kortene som kom inn, hva skal de brukes til? hvorfor ikke lyse opp mørke ettermiddager rundt spisebordet ytterligere med lampen fl/ycon fra kartell. designet av ferruccio laviani.

(bildet hentet fra denne bloggen)
den er deilig i gult, og finnes i mange andre smakfulle farger også (se bildet øverst). smaken av mojo? vi må la dette valget (også) stå litt på vent inntil fargevalget på spisestueveggene er foretatt. gode forslag til deilige tapeter mottas med takk.
litt lampedilla om dagen sa du? det kan vi stemme i. mange lampevalg å ta, og en hel jungel av lamper å ta av. mer lampenytt kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar