onsdag 9. februar 2011

helt opphengt

en venninne spurte oss forleden om tips til knagger og hengere. hun har kjøpt seg en ny entré. og vil bytte ut sine toneangivende noteknagger med noen andre. verden er full av knagger i alle (u)mulige varianter. og vi blir helt opphengte. smaken av mojo?

purnorsk.no har uante mengder kule ting. deriblant knagger. vi ble opphengte i hangman som kommer med grønn eller grå legoplate på hvit topp, eller hvit legoplate på rød topp. for en litt mer leken stil.
hangman fra purnorsk.no (bildet hentet fra nettsiden)
harvest kleshenger fra hive designet av monika piatkowski tar hagen inn i huset. også denne fra purnorsk.no. vi liker kreativiteten. og hvorfor ikke ta med ute inn?

harvest fra purnorsk.no (bilde hentet fra nettsiden)
bare et par knagger til å henge onsdagen på. flere knagger kommer.

ps. vi har tidligere omtalt delikate the dots designet av norske tveit&tornøe. litt mer voksent, men likevel barnslig enkelt. vi liker.

1 kommentar:

  1. ok, da har jeg endelig knødd meg til å kjøpe knagger til gangen. noteknaggene skal ned! var mange fine knagger å velge mellom og vi endte opp med to forskjellige. takk for tips, vi endte opp med noe annet, men i samme gate. yeah! endelig litt overskudd til å begynne å få det litt hjemmekoselig her. legger ved link:

    http://www.urban-trend.no/productdetails.php?product=464 (denne har jeg sett på klipperiet og likte den godt. plass til mye klær noe som passer oss godt)

    http://www.urban-trend.no/productdetails.php?product=339 (du kan jo gjette hvem som var mest ivrig på denne:-) kul er den i alle fall)

    lisa

    SvarSlett