søndag 13. november 2011

kjøkken # 1: planløsning

ny planløsning
endelig tilbake med litt mer smak av mojo. intens ruging på barn #2 med der tilhørende søvnige ettermiddager og kvelder = lite blogging fra oss. men nå er vi tilbake. og denne gangen med prosjekt kjøkken. med stor P. 


kjøkkenet som skal ut er fra 1990. flisene og de laserte skapdørene er dårlige forsøk på å skjule minner om okergule vegger, bonderød kjøkkeninnredning og rødblomstret tapet. ut skal det tenker vi.

bilde fra salgsprospektet (da vi kjøpte)
kjøkkenet er lite. veldig lite synes vi. vi liker å lage mat og vi liker at gjestene våre er med på kjøkkenet. vi liker et glass vin ved kjøkkenbenken. da fungerer en lukket og liten kjøkkenløsning ekstremt dårlig.


etter flere runder rundt tegnebordet har vi endt opp med riving av veggene mellom kjøkkenrommet og spisestuen. vi lar kjøkkenet invadere spisestueområdet med en kjøkkenøy og lar spiseområdet invadere stuen. et allrom til matlaging, lek, peiskos (vel å merke med en annen peis enn den som er på bildet under) og spising skal stå klart til jul.


bilde fra salgsprospektet (da vi kjøpte)
allrom er en trend. og vi slenger oss på. hva er vel bedre enn et rom laget for kos - sammen. for alle. viktig å få til helhet i rommet tenker vi. og vi jobber med saken. hvilket kjøkken velger man når man skal ha kjøkkenet i stua? skal veggene fortsatt være ublandet hvite? hvordan skal vi lyssette rommet? hvor mye skap og greier skal vi ha på kjøkkenet (som allerede har plassutfordringer)? 


valgene er mange. vi kommer tilbake med smaken av mojo etter hvert som valgene diskuteres og tas.


velkommen med på kjøkkentur de neste ukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar