torsdag 11. november 2010

eklektisisme?

eklektisk? shabby chic? industriell stil? cheap chic? labour lust? kjølig minimalisme? skandinavisk? retro? wabi sabi (say what?)?

det er ikke like enkelt å velge stil. en stil som skal være din. som skal vare. vi tenker tilbake på okergule vegger omgitt av mørke bondefarger i blått, grønt og rødt. og grøsser. kommer vi til å se tilbake på den skandinaviske stilen og grøsse om noen år? eller shabby chic? det kan virke som mange av de såkalte trendene har kommet for å bli. spørs om ikke også nasjonalromantikken snart er tilbake for fullt. gevirer, hjortehoder, selburoser, strikk, melkekartongmønster, furu. vi sier ikke mer.

smaken av mojo?
vi prøver å ikke ha i hus mer enn det vi har behov for. den som eier flere enn tre ting, eies av tingene. vi kunne ikke vært mer enig. men det fylles opp likevel. nyttårsforsett no. 1: ingen unødvendig ting i hus. vi liker det skandinaviske, vi liker det industrielle, labour lust og de gode minnene fra turer utenlands eller innenlands. vi liker ikke shabby chic, cheap chic eller andre chic-er. krystaller, gull- og sølvforgylte telysholdere, blonder eller rosebroderier kommer ikke inn i vårt hus.

eklektisk [utvelgende, prøvende, søkende] sa du?
- ja, hvorfor ikke?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar