fredag 26. november 2010

en puff i riktig retning

vi har strikkedilla. og har i grunnen hatt det over flere år nå. som resten av verden og etterhvert dette landet også. vi har over lengre tid latt oss fascinere av strikkepuffer og andre møbler med strikk i seg. de er helt nydelige!

den irske designeren claire-anne o'brien gjør mye strikk i kombinasjon med møbler. vi kom over disse interessante (ikke tatt stilling til om de er fine eller ei) krakkene strikket av o'brien hos elle interiør:

Bildet hentet fra designerens nettside
ett av prosjektene på blokka før vi flyttet, var å anskaffe en stor og deilig sittepute/puff å ha på gulvet. praktisk når man tilbringer store deler av dagen sammen med lekende lego på gulvet. vi liker å være på gulvet. som en slags mellomløsning mellom gulvet og sofaen, fant vi den utrolig kule flockspoufl designet av hollandske christien meindertsma:

Bildet hentet fra designerens nettside
men som så mye annet som er fint - flockspoufl koster. veldig mye. hva gjør man da? vi kan jo strikke. på butikken selger de garn i alle mulige tykkelser og farger. en idé ramlet ned: vi kan jo strikke en selv! oppskrift på puff daddy har vi funnet hos norske pickles.no. vi simpelthen elsker denne puffen:
Bildet hentet fra pickles.no
så snart den verste oppussingen er over, skal det puffstrikkes! god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar